h1
Skärmavbild 2016-03-31 kl. 12.27.16

läsning av ditt manus - Få en gedigen textrespons

Min lektörstjänst är en gedigen läsning av ditt manus där du också får genomfattande kommentarer och råd om vad du kan jobba mer med för att höja ditt manus kvalité. Du kan använda tjänsten som en redaktörstjänst vid egenutgivning eller om du behöver hjälp med att utveckla ditt författarskap och/eller ditt manus inför att sända in det till ett förlag.

I första hand rekommenderar jag ändå alltid att du endera går en kurs i kreativt skrivande, i skapande svenska eller ber någon läskunnig person som är van att ge textrespons läsa din text. Du kan också prova på att gå min webbaserade grundkurs online, där du får en hel del råd, grundläggande kunskap om barnlitteratur och även skrivövningar och komma igång-tips, eller läsa min handbok Så skriver du för unga om skrivande, den finns både att låna och att köpa.

När du redan gått eller gjort det och känner dig redo, kan nästa steg vara att anlita en lektör och då är du välkommen att sända din förfrågan till mig.

Beskriv din historia kort och hur många sidor den är. Läs mer om manusläsning, hur du ska ställa upp den och vad som ingår i tjänsten under fliken Manusläsning.

Med vänlig hälsning,
Ylva Carlsdotter Wallin

Ylva Carlsdotter Wallin. Foto: Lena Granefelt
Ylva Carlsdotter Wallin. Foto: Lena Granefelt