h1
ylva_carlsdotter_wallin

Detta är ett blogginlägg

Eftersom jag ibland puffar för gamla elever, kollegor eller annat som händer runtomkring i närheten eller ute i världen, så har jag blivit lite rådvill var jag ska lägga allt som inte längre är så aktuellt. Det kan ju inte ligga och skramla på första sidan hur länge som helst, och det passar inte att ha en massa flikar om alltmöjligt. Så - då fick det bli en blogg - igen. För det är ju det utmärkta sättet att även på min hemsida samla lite extra material. Jag kan ju till och med hämta fram gamla skriv- och lästips, kategorisera allt och samla inlägg på ett vettigt sätt. Så nu får det bli så - en bloggare igen alltså :). Väl mött! Vi ses snart. Första arkiverade inläggen får bli det om Konstlangarandan från Skärholmen och Sara Lundberg, senaste Augustpristagaren.

Etiketter: nyheter

Kommentera gärna: